Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Telefoon:  0495 - 632 546   

Garage, onderhoud van uw auto

Onze autogarage heeft alles in huis voor een professionele onderhoudsbeurt van uw auto. Dit kan verschillen van een kleine beurt tot een grote beurt, waarbij we de auto goed onder de loep nemen, alle vloeistoffen aanvullen en een aantal slijtageonderdelen vervangen. Met onze geavanceerde apparatuur kunnen we een diagnose stellen en snel storingen opsporen en verhelpen. U kunt bij Hannen Autopark terecht met elk merk en model auto. Wij willen graag een auto afleveren die veilig de weg op kan en er weer een jaar tegenaan kan.

 

Maak een afspraak

APK - Periodieke keuring van uw auto

APK (Algemene Periodieke Keuring) is een wettelijk verplichte keuring van uw auto. De keuring is bedoeld om de verkeersveiligheid te bevorderen. Deze keuring wordt aangekondigd door de RDW. U mag zelf kiezen welke garage de APK uitvoert, zolang de garage is aangesloten bij de RDW. Bij Hannen Autopark nemen we een APK erg serieus. We controleren de auto op veiligheid, de uitstoot van gassen en we controleren de registratie van het voertuig. U ontvangt bij ons altijd een uitgebreid APK keuringsrapport. Maak op tijd een afspraak.

 

Maak een afspraak

Airco onderhoud

Periodiek airco onderhoud zorgt ervoor dat uw airco altijd optimaal blijft werken en dat de airco langer meegaat. De airco is vanzelfsprekend nuttig in de zomer, maar ook in de winter kan de airco helpen bij bijvoorbeeld beslagen ramen. Een airco bijvullen is nodig als er te weinig koudemiddel in de airco aanwezig is. De airconditioning blaast dan minder koude lucht. Je kunt het airco onderhoud het beste tijdens een onderhoudsbeurt van de auto laten uitvoeren. Geef het ons vooraf even aan of we uw airconditioning onderhoud kunnen uitvoeren.

 

Maak een afspraak

Banden wisselen, banden opslaan en wielen balancerenBanden wisselen

Bij Hannen Autopark kunnen wij uw banden wisselen terwijl u wacht. De banden worden professioneel bevestigd en we zullen de bandenspanning controleren. Na het banden wisselen kunnen we de wielen balanceren. U heeft dan minder last van trillingen, de wegligging wordt optimaal en u heeft minder last van bandenslijtage. Nieuwe zomerbanden en nieuwe winterbanden zijn bij ons verkrijgbaar in alle prijsklassen. In de periode dat u de banden niet gebruikt kunt u ze opslaan bij Hannen Autopark, zodat ze u thuis niet in de weg liggen. Wij kunnen banden verwerken t/m 22 inch.

 

Maak een afspraak