Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Telefoon:  0495 - 632 546   

Over Hannen Autopark

Hannen Autopark, een vertrouwd adres waar Chiel Hannen zijn klanten kent en zijn klanten hem kennen. Van jongs af aan is Chiel al met auto’s bezig, van sleutelen tot herstellen. In 2013 heeft hij van zijn hobby zijn werk gemaakt en heeft hij Hannen Autoschadeherstel opgestart. Voor hem is elke dag een uitdaging om nòg beter te worden in het uitoefenen van zijn vak. In 2020 kwam daar Hannen Autoverkoop bij, waar Chiel jonge occasions verkocht voor een aantrekkelijke prijs. Zijn droom kwam uit in 2021, toen hij de kans kreeg om Autobedrijf Spitters in Ospel over te nemen en daarmee ook onderhoud van auto's kon aanbieden aan zijn klanten. De naam werd omgedoopt tot Hannen Autopark - Total car care

Hannen Autoverkoop is nu een universeel autobedrijf, waar u als klant voor elk merk terecht kunt en op een professionele manier wordt geholpen. Klantvriendelijkheid, kwaliteit, eerlijk advies en gastvrijheid staan bij ons voorop. Autoverkoop, auto onderhoud en autoschadeherstel zijn nu beschikbaar onder één dak op het adres in Ospel.

 

Maak nu een afspraak

Jonge occasions tegen scherpe prijzen

Ons aanbod bestaat veelal uit jonge occasions, welke aangeboden worden tegen zeer scherpen prijzen. Veel van deze occasions zijn afkomstig van de eerste eigenaar en zijn dealer onderhouden. Inruilen van uw auto is bij ons geen enkel probleem, wij zullen u altijd een concurrerend bod doen. Onze occasions worden afgeleverd na een uitgebreide inspectie en met een APK-keuring. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare auto.