Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Telefoon:  0495 - 632 546   

Autoschadeherstel Hannen AutoparkAutoschadeherstel

Bij Hannen Autopark in Ospel kunt u terecht voor het vakkundig laten herstellen van autoschade. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om uw auto weer veilig op de weg te krijgen. U kunt bij ons terecht voor onder andere spuitwerkzaamheden, het chassis of carrosserie richten, het herstellen van ruitschade en het uitdeuken van uw auto zonder spuiten. U vindt ons bedrijf niet terug op uw groene kaart van de verzekeringsmaatschappij. Dat betekent dat wij geheel onafhankelijk zijn. U kunt evengoed bij ons terecht om uw schade te laten repareren. Wij regelen alles voor u met uw verzekeringsmaatschappij. Wilt u meer informatie of een afspraak?

 

Bel ons op 0495 - 632 546 Mail ons

Auto spuiten autoschadeherstel Hannen AutoparkAuto spuiten of industrieel spuitwerk

Heeft uw auto krassen, parkeerschade of wilt u uw auto laten spuiten in een compleet andere kleur? U kunt terrecht bij Hannen Autopark om een gedeelte of uw hele auto te laten spuiten in een bepaalde kleur. Voordat we de auto of een onderdeel spuiten, zorgen wij ervoor dat alle deuken uit de auto zijn en dat roestvlekken worden behandeld. De auto spuiten we in onze geavanceerde spuitcabine. Wij leveren uw auto weer af alsof hij net uit de fabriek komt. Ook kunt u bij ons terecht voor uw licht industrieel spuitwerk

 

Bel ons op 0495 - 632 546 Mail ons

Chassis richten autoschadeherstel Hannen AutoparkChassis richten

Het kan voorkomen dat het chassis of carosserie van een auto beschadigd of vervormd raakt na een ongeluk. Het is dan noodzakelijk om het opnieuw te richten. Het chassis richten we op onze speciale richtbank. De richtbank meet elke afwijking met meetkundige precisie. Onze schade monteurs zorgen ervoor dat uw auto weer aan de gestelde fabrieksnormen voldoet. Als een deel van het chassis niet meer gericht kan worden, dan wordt dit deel vakkundig vervangen. U kunt daarna weer veilig en zonder zorgen met uw auto de weg op. 

 

Bel ons op 0495 - 632 546 Mail ons

Ruitschade

Ruitschade komt helaas vaak voor. Het is aan te raden om de schade zo snel mogelijk te laten repareren. Wacht u te lang, dan loopt u de kans dat een sterretje uitscheurt tot een barst. Een sterretje repareren we gemakkelijk met hars. Bij een scheur moeten we vaak de hele autoruit vervangen. U kunt bij Hannen Autopark terecht voor zowel het laten repareren van een sterretje als het vervangen van de autoruit. Wij regelen alles met uw verzekeringsmaatschappij. Vaak is de schade gerepareerd terwijl u wacht.

 

Bel ons op 0495 - 632 546 Mail ons

Auto uitdeuken zonder spuiten autoschadeherstel Hannen AutoparkAuto uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is een innovatieve techniek voor het succesvol herstellen van deukjes. Het gaat om deukjes ontstaan door bijvoorbeeld parkeerschade, transportschade of hagelschade. Spuiten is dan niet altijd nodig. Met secuur reparatiewerk wordt het deukje nauwkeurig teruggebracht tot er niets meer van te zien is, zonder dat hierbij de lak wordt aangetast. Hierdoor hoeft de reparatie van uw schade helemaal niet duur te zijn. Uw auto is nog dezelfde dag weer klaar voor gebruik.

 

Bel ons op 0495 - 632 546 Mail ons